Welkom bij Bergzicht Beleefwinkel voor Kids

In de activiteiten ruimte van Bergzicht Beleefwinkel voor Kids zijn veel verschillende activiteiten  mogelijk. In 2023 zullen ze gepland worden. Houd de nieuwsberichten en de agenda in de gaten voor de data !

In ieder geval zullen de volgende activiteiten gerealiseerd worden:


Eigenaar

Waarom Bergzicht?

0

Jaar ervaring

0

Vaste uitvoerders

0

Tevreden kinderen

0

Activiteiten

Theater zien en zelf maken

  • Regelmatig zullen er theater/muziek voorstellingen voor kinderen in de basisschoolleeftijd worden gerealiseerd. Maximale capaciteit van de ruimte is 40 personen.
  • Onder begeleiding van professionele theatermakers uit Heerlen / Parkstad / Limburg zullen activiteiten op het gebied van Kinder-/jeugdtheater voor kids in de leeftijd van 4-13 jaar worden gerealiseerd.

Televisie en Radio maken

  • In de activiteitenruimte van Bergzicht zijn een radio- en tv-studio aanwezig, waar programma’s, podcasts, clips, green screen opnamen gemaakt kunnen worden onder begeleiding van professionele medewerkers van Smart Producties en Omroep Landgraaf.
  • Regelmatig zullen er workshops worden georganiseerd waarbij kinderen zelf hun opnamen kunnen plannen, ontwerpen en maken.

Kinder fitness / bootcamp

  • Onder begeleiding van professionele fitness coaches zal er een open bewegingsaanbod aan groepen kinderen [verschillende leeftijdsgroepen] worden gerealiseerd
  • Er is de mogelijkheid voor diverse leeftijdsgroepen en diverse activiteit niveaus met Indicatie: sociale of medische wens en/of noodzaak.