[et_pb_section fb_built=”1″ fullwidth=”on” _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” background_color=”RGBA(255,255,255,0)” background_enable_image=”off” width=”100%” max_width=”100%” module_alignment=”center” global_colors_info=”{}”][et_pb_fullwidth_header title=”De Activiteiten” text_orientation=”center” header_fullscreen=”on” _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” title_font_size=”100px” content_font_size=”20px” content_letter_spacing=”5px” subhead_font_size=”40px” background_enable_color=”off” background_image=”https://bergzichtheerlen.nl/wp-content/uploads/2022/06/BZ2-Concept-Dia0.png” global_colors_info=”{}”]

Achter de winkeruimte in Bergzicht ligt het best bewaarde geheim van Heerlen: de activiteitenruimte met mogelijkheden voor theater, dans, tv-maken, radiomaken, workshops grime en goochelen, fitness / bootcamp, en nog veel meer.

Laat je verrassen door ons gevarieerde aanbod.

“Vaste” uitvoerders van activiteiten zullen onder andere zijn:

  • Trees Verburg, met theater en muziekactiviteiten voor kinderen in de leeftijd 2-6;
  • Niels Numan, met theater en goochel voorstellingen en workshop in de leeftijd 6-12;
  • Roel Baten, met fitness en bootcamp activiteiten in de leeftijd 6-12;
  • Grime cursussen, uit te voeren met medewerking van GRIMAS schmink;
  • Greens screen TV sessies door SMART TV, voor het maken van fantasie opnamen voor video clips.

 

Er is plek, afhankelijk natuur van de activiteit, voor maximaal 40 kinderen en hun begeleiders.

Onderdeel van de activiteit is altijd een ‘snuisterij’ [verrassingspakket met een verantwoord drankje en hapje]. Dit is voor ieder kind hetzelfde. Er is verder geen horeca binnen Bergzicht aanwezig. Ouders kunnen wel gratis koffie en thee nuttigen bij de counter in de winkel.

Houd onze agenda in de gaten en bestel tijdig de kaartjes !!

 

[/et_pb_fullwidth_header][/et_pb_section]